hétfő, augusztus 15, 2022
site\ site\ site\ site\ site\ site\ site \ site\ site\


Szakszerű weboldalakat

készítünk
az Ön üzletének


Cégünk fő profilja weboldalak grafikai tervezése és programozása, webáruházak fejlesztése, arculat-logó CI (Corporate Identity) grafikai tervezése és keresőoptimalizálás SEO.

Grafikai tervezés

Az interneten, mint reklámozási felületen is ugyanúgy mint a hagyományos reklámozási felületeken (újságok, kiadványok, plakátok) nagy hangsúlyt kell fektetni a grafikára, designra. Grafikai tervezéseknél alapelvünk a minőség, az elegancia - legyen szó weblapról, webáruházról, emblémáról vagy hirdetésről.

Webdesign - layout tervezés

A webdesign grafikai prezentáció és tervezés az interneten megjelenő weboldal vagy honlap, illetve más applikációk, objektumok formájában. Legalább annyira alkalmazott grafika, mint egy újság, szórólap esetleg meghívó tervezése, ugyanúgy figyelembe kell venni a közeg és tartalom támasztotta követelményeket.

Egyedi arculat "layout" tervezés:

Weboldalaink tervezésénél alapelvünk a minőség. Figyelembe vesszük a megbízó igényeit, a legfrissebb trendeket, illetve a webes használhatósági elveket követjük. Weboldal, honlap készítési tapasztalatunk az egyszerűbb bemutatkozó oldalaktól kezdve kiterjed az egészen bonyolult funkciókat is betöltő portálok és webáruházak grafikai tervezéséig.

 

Bővebben...

Embléma/logó tervezés

A logó vagy embléma egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi,  jól felismerhető, azonosításra szolgáló jele. A logó elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplői között.

Bővebben...

Banner/hirdetés tervezés

A banner egy adott weboldalon reklámozási célból megjelenő hirdető felület. Egy banner lehet statikus - egy képből álló (gif) vagy dinamikus - több képből álló animált (gif/flash) hirdetés.

Bővebben...

Termékbemutató slideshow

A slideshow vagy vetitett képgaléria egy képsorozat, amelyben a képek egy előre meghatározott sorrendben, egymás után jelennek meg. Egy slideshow alkalmazható termékek, szolgáltatások vizuális bemutatására valamint fényképalbum készítésére.

Lapozható online katalógus

Online katalógust ajánljuk mindazon gyártó és kereskedő cégeknek, akik szeretnék versenyképességüket növelni a piacon azáltal, hogy a nyomtatott katalógusuk mellett vagy helyett,
azt az interneten digitális formában is elérhetővé teszik az érdeklődők illetve vevők számára.

Cimke felhő

honlapkészítés, webshop készítés, webáruház készítés, jones webdesign, internetes megjelenés, joomla weboldalak fejlesztése, sem, webdizájn, keresőmarketing, seo, keresőoptimalizálás, webdesign, webmarketing, cms rendszerek, weboldal készítés, webshop fejlesztés, jones webstúdió, webáruház fejlesztés, webáruház kivitelezés, webáruház készítés, weblapkészítés, websablonok készítése, banner, logó, egyedi grafikai tervek, egyedi honlaptervek ...

Copyright © 2022 Jones Webstúdió - professzionális weboldalak és webáruházak készítése. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete

This site is completely valid with the XHTML and CSS3 standards as set by the World Wide Web Consortium (W3C).

Valid XHTML 1.0 Transitional   Valide CSS level 3

Top