hétfő, augusztus 15, 2022
site\ site\ site\ site\ site\ site\ site \ site\ site\


Szakszerű weboldalakat

készítünk
az Ön üzletének


Cégünk fő profilja weboldalak grafikai tervezése és programozása, webáruházak fejlesztése, arculat-logó CI (Corporate Identity) grafikai tervezése és keresőoptimalizálás SEO.

Szolgáltatások

Cégünk fő profilja weboldalak grafikai tervezése és programozása, webáruházak fejlesztése, arculat-logó CI (Corporate Identity) grafikai tervezése és keresőoptimalizálás SEO.

Weboldal programozás

Specialitásunk a HTML alapú, dinamikus PHP oldalak készítése, MySQL adatbázissal, külső CSS-ssel, kliens oldali JavaScript támogatással és testreszabott CMS rendszerrel - Joomla!.

Bővebben...

Webáruház fejlesztés

A webáruház (más néven: webshop, e-shop) az egy olyan weblap, ami termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít. Általában online bevásárló kosár tartozik hozzá, amelybe virtuálisan pakoljuk bele a megvásárolni kívánt árut.

Bővebben...

Grafikai tervezés

Az interneten, mint reklámozási felületen is ugyanúgy mint a hagyományos reklámozási felületeken (újságok, kiadványok, plakátok) nagy hangsúlyt kell fektetni a grafikára, designra. Grafikai tervezéseknél alapelvünk a minőség, az elegancia - legyen szó weblapról, webáruházról, emblémáról vagy hirdetésről.

Bővebben...

Domain regisztráció és webtárhely ügyintézés

Partnercégünknél, Dataglobe Hosting, domain regisztrációt és profi webtárhely bérlést biztosítunk, kedvezményes áron.

A teljeskörű ügyintézést átvállaljuk.

Bővebben...

SEO keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO), illetve keresőmarketing az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők (mint például a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.

Bővebben...

Cimke felhő

honlapkészítés, webshop készítés, webáruház készítés, jones webdesign, internetes megjelenés, joomla weboldalak fejlesztése, sem, webdizájn, keresőmarketing, seo, keresőoptimalizálás, webdesign, webmarketing, cms rendszerek, weboldal készítés, webshop fejlesztés, jones webstúdió, webáruház fejlesztés, webáruház kivitelezés, webáruház készítés, weblapkészítés, websablonok készítése, banner, logó, egyedi grafikai tervek, egyedi honlaptervek ...

Copyright © 2022 Jones Webstúdió - professzionális weboldalak és webáruházak készítése. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete

This site is completely valid with the XHTML and CSS3 standards as set by the World Wide Web Consortium (W3C).

Valid XHTML 1.0 Transitional   Valide CSS level 3

Top